Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Pokud je to vaše osobní zkušenost, tak vám opravdu dal dárek, ne li přímo dar. Až si zpracujete vztek, bolest atd., tak přijdete na to, že je před vámi nová cesta vašeho života, kterou můžete smysluplně prožít. A možná si jednoho dne řeknete, že jste za tuto zkoušku vděčná a žijete jiný, lepší život.

0 0
možnosti
JH

7. 2. 2016 1:01

Me by taky zajímalo, jak se Jaruska předvede ;-) a mimo realitu to úplně není, znám jeden zdánlivě podobný případ...tam teda manžel dopředu nerikal kdo přesně to je...tak honem...pokračování!

0 0
možnosti
KD

Dekuji:) Tak to s tim budu muset neco udělat;))

0 0
možnosti
MP
KK

Hmm. Tisící padesátá verze toho samého.

Už od začátku se dalo odhadnout co bude následovat.

0 0
možnosti
Foto

Dobře jsem se zasmála, i když je těžko uvěřitelné, že by se něco podobného v reálu mohlo stát, ale povídka to unese, škoda jen, že skončila tak náhle. Myslím si, že ta mladá Jaruš by stres z návštěvy asi nevydýchala, i když kdoví: dnešní mladí lidé jsou mnohem otrlejší ...

1 0
možnosti
JP

Včera jsem shlédl Bergmanův film "Scény z manželského života,". Ve zdánlivě spokojeném manželství si padesátník narazil mladou holku - zamiloval se. Manželka nejprv zmatená a nešťastná, pak sama chtěla rozvod, ale on se po čase chtěl vrátit. Celkem happyend.

1 0
možnosti
PM

Velice rád bych věřil tomu, že je to autenticky napsaná fikce.

1 0
možnosti
Foto

Nevím jak ostatní, ale já se v té záplavě lomítek a dalších znaků úplně ztrácel, což nepřináší žádný pozitivní pocit ze čtení. :-/

0 0
možnosti
KD

Za lomítka se omlouvám. Vygenerovala se pri ukládání článku a ja si toho bohužel hned nevšimla. Pak jsem to opravila;) mrzi mne to.

0 0
možnosti
ND

Autorce: Žádné rady nemohu poskytnout, ale je fakt, že když něco končí, tak taky něco nového začíná, a ono začne. Je dobře, že se toto, když už se to stalo, stalo v době, kdy jste jako malinko zralejší žena, žádaná. Někteří muži takovým ženám dávají přednost.;-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS